Vóór 20:00 uur besteld, volgende dag in huis*
 
90 dagen proefslapen*
 
Vragen? +31 85 - 001 20 85
Thuiswinkel

 
Vóór 20:00 uur besteld, volgende dag in huis*
 
90 dagen proefslapen*
 
Vragen? +31 85 - 001 20 85

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Over ons

Waterbed Discount levert kwaliteitswaterbedden uit eigen fabriek. Wat is het grote voordeel voor u?

  • De beste kwaliteitsbedden voor een eerlijke prijs
  • snelle levering, door eigen fabriek
  • de laagste prijzen voor alle waterbed onderdelen
  • een enorme keuze; alles is mogelijk
  • geholpen door deskundige adviseurs
  • tot 10 jaar garantie
  • 90 dagen proefslapen
  • Geld terug garantie

Waterbed Discount is erop gericht het u 100% naar de zin te maken. Vandaar dat u bij ons gegarandeerd de allerlaagste prijs betaalt voor de beste kwaliteit, de meeste keus heeft, en u kunt rekenen op een vriendelijke en persoonlijke service.

Wij geloven hier onvoorwaardelijk in. Alleen maar goedkoop zijn is niet zo’n kunst. Het is juist de combinatie van é de laagste prijzen én de allerhoogste kwaliteit met hoge servicegraad die Waterbed Discount zo uniek maakt.

Mocht er ondanks onze zorg toch nog iets niet helemaal naar uw zin zijn, dan willen wij dat heel graag weten. Wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen. Zo maken we Waterbed Discount samen elke dag beter.

Een unieke plaats in de markt

Waterbed Discount revolutioneert de beddenmarkt door het aanbod van hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen. Als enige combineren we voordeel met een hoge servicegraad. In het midden vinden we een grijze massa van waterbedden winkels die van alles een beetje bieden, tegen te hoge prijzen, maar juist daardoor niet opvallen in de ogen van de consument. Waterbed Discount kiest voor het onderscheid. Waterbed Discount kiest voor de klant.

Tevreden klanten

Bij Waterbed Discount draait alles om de klant. En wel om de tevreden klant. Daarvoor heeft Waterbed Discount de 5 zekerheden in het leven geroepen. Vijf beloften waarmee we 100% tevredenheid nastreven. En het werkt. Want geen enkele andere waterbedden winkel kan beloven wat Waterbed Discount waarmaakt. Bij Waterbed Discount vindt de klant het breedste assortiment, en de beste waterbedden tegen de laagste prijs. Maar ook de service is van ongeëvenaard niveau en bij ons staan al uw wensen ook centraal. Het zijn slechts enkele voorbeelden waar Waterbed Discount voor staat. De vele aantallen verkochte Waterbed Discount waterbedden, en het steeds maar groeiende aantal klanten welke de keuze voor een Waterbed Discount waterbed gemaakt hebben, maakt duidelijk dat wij op de goede weg zijn. We rusten echter niet op onze lauweren. Omdat de wensen van onze klanten veranderen, moet Waterbed Discount daar snel en effectief op inspelen. Alleen dan maken we onze vijf zekerheden waar. En zo blijven we ons elke dag verbeteren. Ons vakkundig personeel is daarbij van het allergrootste belang.