90 dagen proefslapen*
 
Vragen? +31 85 - 001 20 85

 
90 dagen proefslapen*
 
Vragen? +31 85 - 001 20 85

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Probleemoplossers

is uw waterbed lek, bevat uw watermatras lucht of stinkt uw waterbed? Wij hebben voor elke waterbed probleem een oplossing! Zo kunt u aan de buitenzijde van uw waterbed geuren neutraliseren met waterbed geurneutralisatie. Wanneer uw watermatras stinkt omdat er niet regelmatig waterbed conditioner is toegevoegd aan het matras, dan kan een antibacteriële waterbehandeling een goede oplossing bieden. Is uw waterbed lek? Dan kunt u kleine lekkages snel repareren met een waterbed reparatiepakket. Standaard leveren wij ook een onderhoudspakket bij onze watermatrassen en waterbedden.

3 artikel(en)

 1. Waterbed Reparatiepakket

  Uw waterbed is lek en u wilt snel een klein lek repareren in uw watermatras? Dat kan met deze handige waterbed reparatieset.
  • Voor snelle reparatie van uw waterbed
  • Bevat lijm en reparatie vinyl
  • Geschikt voor ieder merk en model waterbed
  Prijs: € 8,95 Prijs incl. BTW

  Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 20:00 besteld, Volgende dag in huis

  Op werkdagen voor 20:00 besteld, Volgende dag in huis
 2. Waterbed Ontluchtingspomp

  De Air Extractor is een ontluchtingspompje voor het ontluchten van een waterbed.
  • Pompt overtollige zuurstof weg
  • Micro-organismen en algen krijgen minder kans
  • Gaat uitdroging tegen
  Prijs: € 9,95 Prijs incl. BTW

  Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 20:00 besteld, Volgende dag in huis

  Op werkdagen voor 20:00 besteld, Volgende dag in huis
 3. Waterbed Geurneutralisatie

  Deze geurneutralisator neutraliseert op biologische wijze geuren aan de buitenkant van uw watermatras. Het product geeft zowel een instant resultaat en resultaat op de langere termijn.
  • Maskeert en voorkomt geuren
  • Snel resultaat én pakt de bron aan
  • Werkt langdurig
  Prijs: € 11,95 Prijs incl. BTW

  Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 20:00 besteld, Volgende dag in huis

  Op werkdagen voor 20:00 besteld, Volgende dag in huis

3 artikel(en)

Veelvoorkomende problemen bij waterbedden

Hieronder vindt u een overzicht van veelvoorkomende problemen bij waterbedden en watermatrassen.

Waterbed lekkage

Is uw waterbed lek? Met een waterbed reparatiepakket kunt u snel en eenvoudig een klein lek repareren. In de meeste gevallen is deze oplossing afdoende. Hele kleine gaatjes zijn al waterdicht te maken met een druppel lijm. Kleinere scheurtjes kunnen net als een fietsband geplakt worden met lijm en de bijgeleverde vinyl. Wanneer er sprake is van een grote lekkage dan moet u uw watermatras vervangen.

Lucht in het watermatras

Wanneer er sprake is van luchtbelvorming in uw waterbed dan is het belangrijk om na te gaan wanneer er voor het laatst waterbed conditioner is toegevoegd. Belangrijk is om dit halfjaarlijks te herhalen. Ook no het vullen van uw watermatras kan er lucht in het matras achterblijven. Met de Air Extractor waterbed ontluchtingspomp kunt u overtollige lucht wegpompen.

De buitenkant van mijn waterbed stinkt

Nare geurtjes kunnen voorkomen worden door regelmatig de buitenzijde van het watermatras te reinigen met vinylreiniger. Ook moet de bovenzijde van de tijk regelmatig gewassen worden. Wanneer er onverhoopt toch sprake is van geurvorming dan kunt u uw watermatras en de ondertijk behandelen met waterbed geurneutralisatie

De binnenkant van mijn watermatras stinkt

Wanneer er niet regelmatig waterbed conditioner wordt toegevoegd dan krijgen schimmels, bacterien en algen een kans. Uiteindelijk reulteert dit in een waterbed dat gaat stinken. Een antibacteriële waterbehandeling kan dan nog mogelijk voorkomen dat u uw waterbed moet leegpompen.