90 dagen proefslapen*
 
Vragen? +31 85 - 001 20 85
Thuiswinkel

 
90 dagen proefslapen*
 
Vragen? +31 85 - 001 20 85

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Waterbed Onderdelen

Waterbed-onderdelen en accessoires voldoen net als onze watermatrassen en waterbedden aan zeer hoge kwaliteits-standaarden. Wij werken binnen ons bedrijf alleen met de beste materialen en topmerken zoals Carbon Heater® waterbedverwarming.

1 artikel(en)

 1. Waterbed Schuimranden

  U kunt uw foamranden eenvoudig zelf vervangen met onze vervangende foamranden met RG40 schuimkwaliteit.
  • Geschikt voor ieder merk en model waterbed
  • Hoge kwaliteit RG40 schuimranden
  • Beschikbaar voor Soft-side, Soft-side Split en Hardside waterbedden
  Vanaf prijs: € 249,00 Prijs incl. BTW

  Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 20:00 besteld, Volgende dag in huis

  Op werkdagen voor 20:00 besteld, Volgende dag in huis

1 artikel(en)

Breed assortiment waterbed benodigdheden

Naast onderdelen voor waterbedden verkopen wij ook alle benodigdheden voor waterbed onderhoud zoals een adapter, een handige ligcomfort pomp, waterbed conditioner, vinylreiniger en diverse andere onderhoudsmiddelen voor waterbedden. Ook kunt u bij ons terecht voor een nieuw waterbed hoeslaken (zware kwaliteit 195 gram/m2), molton, hoofdkussen en diverse ander bedtextiel speciaal voor waterbedden.

Waterslang / tuinslang voor vullen waterbed

Belangrijk bij het vullen van een waterbed is dat u een schone vulslang gebruikt. Een tuinslang bevat micro organismen en bacteriën die bij het vullen in uw waterbed kunnen komen. Gebruik daarom altijd een waterslang speciaal voor waterbedden. Deze speciale waterslang is gewapend, drukvast, flexibel en algen werend. De vulslang wordt geleverd inclusief alle benodigde koppelingen.

LED bedverlichting en LED leeslamp

Bedverlichting is een belangrijk onderdeel van uw bed. U kunt bij ons handige LED instapverlichting kopen voor onder uw bed. Door de handige sensor gaat de verlichting bij het uitstappen automatisch aan. De LED leeslamp is bijvoorbeeld handig wanneer u graag op bed een boek leest.

Watermatras adapter en afsluitdop

Wanneer u afsluitdop lekt dan kunt u bij ons een vervangende waterbed dop kopen. De dop wordt geleverd inclusief een drukdop en een schroefdop voor het watermatras. De dop is geschikt voor alle merken en modellen. Voor het vullen en legen van uw watermatras is de watermatras adapter het ideale hulpmiddel. Een stevige en waterdichte verbinding tussen de vulopening van het watermatras en de vulslang wordt bij gebruik van de adapter gegarandeerd.

Waterbed Isolatiemat

Met de juiste maatregelen hoeft het verwarmen van een waterbed niet duur te zijn. U kunt alleen al met een waterbed isolatiemat tot 20% energiekosten besparen. De isolatiemat wordt aan de onderkant van uw watermatras bevestigd.

Waterbed Veiligheidsvoering

Een veiligheidsvoering is een essentieel onderdeel van een waterbed. Wanneer uw watermatras lek raakt dan zorgt de veiligheidsvoering voor het opvangen van het water. Gaat u uw watermatras vervangen? Bestel dan ook altijd een vervagende veiligheidsvoering mee. Deze leveren wij dan van hetzelfde materiaal zodat de materialen elkaar niet negatief kunnen beïnvloeden.

Waterbed Schuimranden

Waterbed schuimrand vervangen? Onze schuimranden zijn beschikbaar voor softside, softside split en hardside waterbedden. De RG40 schuimranden zijn hoogwaardig en u kunt deze eenvoudig zelf plaatsen in uw waterbed. Voor duo waterbedden hebben wij ook een waterbed thermo scheidingswand beschikbaar voor extra isolatie en comfort.

Waterbed Ligcomfortpomp

Wilt u het comfort van uw waterbed heel precies inregelen? Dan is een Waterbed Ligcomfortpomp het ideale hulpmiddel. Hiermee kunt u een kleine hoeveelheid water wegnemen uit uw watermatras.