Proefslapen

Retourbeleid (90 dagen op zicht)

Je mag er altijd vanuit gaan dat de uiterste zorg wordt besteed om het product in optimale staat bij de klant aan te leveren. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn dan heb je altijd het
recht te retourneren. Om een product retour te sturen dien je binnen 90 dagen nadat je het product ontvangen hebt contact op te nemen met onze klantenservice. Dit is om ervoor te zorgen dat je
retour gestuurde bestelling correct verwerkt wordt. Je kunt onze klantenservice telefonisch bereiken op 0900-1001234 (lokaal tarief) of via ons contactformulier.
Bij Waterbed Discoount heb je voor al je bestellingen een zichttermijn van 90 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Na het verstrijken van de zichttermijn is de
koopovereenkomst een feit.

Mocht een artikel beschadigd, oncompleet geleverd worden of gebreken vertonen, verzoeken wij je zo spoedig mogelijk met ons contact op te nemen om dit te melden.

Wanneer je niet tevreden bent over het artikel, dan kun je het binnen de zichttermijn kosteloos retourneren. De kosten voor de retourzending zijn uiteraard voor ons.

Waterbed Discount hanteert regels voor retourneren. Mocht je de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend als deze:

  • binnen de zichttermijn van 90 dagen wordt teruggestuurd.
  • in een stevige verpakking retour gestuurd wordt (het beste is de verpakking waar wij het mee vestuurd hebben).
  • compleet en onbeschadigd is. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden. Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:
  • Voeg altijd een kopie van de factuur of leverbon bij je retour, inclusief opgave van de retourreden.
  • Stuur je meer dan één pakje terug, voeg dan bij de andere pakjes een briefje met daarop je naam, adres en klantnummer.

Proef slapen

Klant heeft het recht het waterbed binnen 90 dagen na levering terug te doen. Dit dient te geschieden per aangetekend schrijven. De geldt alleen voor het waterbed, niet voor andere producten, onderbouwen, ledikanten, textiel, tijk, etc. Speciale geproduceerde maten als het Split systeem kunnen niet terug worden genomen. Het waterbed moet door een Monteur van Waterbed Discount Europe afgebroken worden, de kosten hiervoor zijn € 135 incl. BTW binnen een straal van 50 km vanaf de winkel. Buiten deze straal worden meer kosten in rekening gebracht. De tijk kan niet worden terug genomen, hiervoor wordt € 95 in rekening gebracht. Eventuele geschenken van Waterbed Discount moeten ook worden terug gegeven aan waterbed Discount, mochten deze beschadigd zijn of niet meer in de originele verpakkingen zijn, wordt hiervoor max. € 75 in rekening gebracht. Evt. beschadigingen, slijtage worden doorberekend aan de klant. Binnen 30 dagen na het installeren van het waterbed krijgt de klant het geld voor de aankoop van alleen het waterbed na aftrek van de kosten van de installatie en eventuele schades op zijn of haar rekening teruggestort.

Binnen 5 werkdagen na het demonteren van het waterbed krijgt u het aankoopbedrag minus de inhouding van € 285 op uw rekening teruggestort.

De geldende voorwaarden voor het proefslapen zijn niet in overeenkomst met het herroepingsplicht van 14 dagen.