Retourneren

90 dagen proefslapen

Alleen bij complete waterbedden bieden wij u de unieke service van 90 dagen proefslapen. Hieraan zijn andere voorwaarden verbonden, zie link proefslapen bij de catogorie klantenservice.

14 dagen bedenktermijn

Alle waterbed onderdelen kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd indien deze niet zijn gebruikt. Uiteraard mag u het artikel wel beoordelen. Zorg ervoor dat u de etiketten niet verwijdert en het artikel niet vies maakt. Dit bespaart u en ons, in het geval van een klacht, tijd en moeite. U kunt ons rechtstreeks mailen om een artikel retour te sturen, of u kunt gebruik maken van het Europese Modelformulier voor herroepingmodel. Het artikel kan aan het volgende adres geretourneerd worden: Ferdinand Braunstr. 8 / 46399 Bocholt DL. De 14 dagen bedenktijd gaat lopen na ontvangst van het artikel. Indien u beslist de overeenkomst te herropen heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de artikelen daadwerkelijk te retourneren. Alle reeds betaalde bedragen voor het geretourneerde artikel worden terugbetaald op eenzelfde wijze als u de betaling gedaan heeft.

Verzendkosten retourneren

Het retourneren van uw bestelling is natuurlijk ook geheel kosteloos!. Als u ons te kennen heeft gegeven het artikel terug te willen sturen, zullen wij deze door onze pakketbezorger bij u kostenloos laten ophalen.

Terugbetaling

Het gehele aankoopbedrag zal zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug betaald worden. De maximale termijn start op het moment dat u het artikel terugstuurt, of aangeeft terug te gaan sturen. Indien een product beschadigd ontvangen wordt, kunnen wij u deze kosten in rekening brengen.

Artikel ruilen

Wanneer een artikel niet bevalt, niet de juiste maat of kleur heeft, wilt u dit artikel natuurlijk ruilen. Dit kunt u gemakkelijk doen door de te vervangen artikel(en) te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten op de website. Zo ziet u gelijk of het artikel nog beschikbaar is. Wij raden u aan uw bestelling meteen te bevestigen, zeker als de voorraad nog maar gering is.

Wanneer u een nieuwe bestelling plaatst om uw huidige artikel(en) te vervangen houdt dit wel in dat u nog een rekening zal ontvangen. Wij kunnen helaas vanwege technische redenen de bestellingen niet met elkaar verrekenen. U betaalt dus in eerste instantie twee rekeningen. Na ontvangst van uw retourzending krijgt u binnen enkele dagen het restitutiebedrag op uw rekening gestort.